Contacte

El vostre nom (obligatori)

El vostre email (obligatori)

Assumpte

Ciutat (obligatori)

Telèfon de contacte (obligatori)

Selecciona (obligatori)

El vostre missatge

Aceptar la llei de protecció de dades:

Política de protecció de dades

D’acord amb l’estipulat a la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les seves dades es recullen per poder respondre les seves consultes, enviar-li informació sobre els nostres serveis, així com informació comercial i promocional derivada de la nostra activitat professional.
A més l’informem que les dades es troben recollides en un fitxer informàtic del qual vostè té dret a conèixer, actualitzar, eliminar i rectificar les seves dades, així com oposar-se a la utilització dels mateixos si són tractats violant la Llei. El titular d’aquest fitxer és SUCRART GUEMO SC, amb domicili al C/ Ortiz de la Vega, 36 - C.P.: 17220 – Sant Feliu de Guíxols (Girona).
A la nostra seu, o mitjançant el correu electrònic info@sucrart.com , podrà exercir el seu dret d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de les seves dades personals, en els termes i condicions previstos a la pròpia normativa vigent en matèria de protecció de dades.
Les dades facilitades a SUCRART GUEMO SC, no podran ser objecte de cessió ni de comunicació excepte en el compliment dels fins directament relacionats amb els serveis prestats per SUCRART GUEMO SC


SUCRART GUEMO S.C.
C/ ORTIZ DE LA VEGA, 36
17220 – SANT FELIU DE GUÍXOLS
TELEFON: 972 32 55 16